1. achim-strukmeier
  2. Support
  3. Monday, September 02 2019, 05:59 PM
  4.  Subscribe via email
Avatars are not displayed in articles with Easy Profile Pro 2.8.0
Plugin is enabled ;-)
Any suggestions?
Accepted Answer
admin Accepted Answer
Admin
sorry for late reply, I have just tested and seems to works, maybe a cache problem.
  1. more than a month ago
  2. Support
  3. # Permalink
admin Accepted Answer
Admin
Hi,
sorry for late reply.
Have you set in the plugin options (from Extensions->Plugins) to show avatar?
  1. more than a month ago
  2. Support
  3. # 1
achim-strukmeier Accepted Answer
Pro
Yes ;-)
Attachments (1)
  1. more than a month ago
  2. Support
  3. # 2
admin Accepted Answer
Admin
Can you please post me your site details to check this? if yes then you can use the form below the reply in "Site Details" tab
  1. more than a month ago
  2. Support
  3. # 3
achim-strukmeier Accepted Answer
Pro
Here we go!
  1. more than a month ago
  2. Support
  3. # 4
admin Accepted Answer
Admin
Hi,
thanks for your availability, unfortunately credentials does not works :(
  1. more than a month ago
  2. Support
  3. # 5
achim-strukmeier Accepted Answer
Pro
my fault! sorry!
  1. more than a month ago
  2. Support
  3. # 6
achim-strukmeier Accepted Answer
Pro
Sorry! Thought the displayed "Avatar" was bigger and in front of the name. My bad!
Thanks for showing me my mistake!
Have a good day!
  1. more than a month ago
  2. Support
  3. # 7
  • Page :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.