Support

  1. sgower
  2. Support
  3. Tuesday, April 21 2020, 04:50 PM
  4.  Subscribe via email
My Usermap went haywire until I changed the settings of # Articles to List to 100, It was set to All but the map would not show and only a bunch of code would show up. IS there a bug or do I need to change something else to show all users?

See attached photo of error display that I get when the # Articles to List to All.

Using Joomla 3.9.16
Easy Profile 2.8.0
Attachments (1)
admin Accepted Answer
Admin
Hi,
can you please post me your site link* to check this?

* the link where the map is shown
  1. more than a month ago
  2. Support
  3. # 1
  • Page :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.

Request Support

Support is currently Offline

Support Availability

Working days: Monday to Friday. The support staff is not available on weekends; in the most of cases tickets will not be answered during that time.

Reply time: Depending on the complexity of your support issue it's usually between a few minutes and 24 hours for paid members and about one week for free members. When we expect longer delays we will notify you.

Guidelines

Before you post: read the documentation and search the forums for an answer to your question.

When you post: include Site Details if you request a support (you can use the form below the reply in Site Details tab).

Auto Solved Question: If after a week the author of the post does not reply to a request by moderator, the question will be marked as resolved.

Language: only English

Search Users

Easy ProfileĀ® is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla Project. Joomla is Free Software released under the GNU/GPL License.